AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye tatlı yedirmek

Kahve falında ölüye tatlı yedirmek

Kahve falında ölüye tatlı yedirmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, kendini her konuda geliştireceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ölüye tatlı yedirmek gördüyseniz:

  • Stres yaratan durumlardan uzak durmanız daha rahat düşünmenizi ya da karar almanızı sağlayabilir.

Kahve falında ölünün tatlı yediğini görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye tatlı yedirmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birine tatlı yedirmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birinin tatlı yediğini görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kadayıf tatlısı yediğini görmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine tatlı yedirmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının tatlı yediğini görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı yemek ve yedirmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir