AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni saat görmek

Kahve falında yeni saat görmek

Kahve falında yeni saat görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, mutlu günler göreceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına yorulur.

Kahve falında yeni saat gördüyseniz:

  • İş hayatınızda arkanızdan iş çeviren kişiler olabilir.

Kahve falında yeni kol saati görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni kol saati almak her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni bir kol saati almak ekmeğin kesileceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni saat görmek maddi çıkmazların biteceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında yeni bir saat takmak sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine işarettir.

Kahve falında yeni bir saat aldığını görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, onlar tarafından çok sevileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni saat takmak kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni bir saat almak bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir