AnaSayfa / Genel / Kahve falında avusturya görmek

Kahve falında avusturya görmek

Kahve falında avusturya görmek fakirlik yaşayacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına yorulur.

Kahve falında avusturya gördüyseniz:

  • Hiçbir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Kahve falında domuz avına çıkmak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına işaret eder.

Kahve falında karda ava gitmek güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aventurin taşı görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine inanılır.

Kahve falında av tüfeğiyle ateş etmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru av köpeği görmek huşu içinde devam edeceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına işarettir.

Kahve falında avlanmaya gitmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına alamet eder.

Kahve falında av silahı görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına delalettir.

Kahve falında avatar görmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir