AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye meyve vermek

Kahve falında ölüye meyve vermek

Kahve falında ölüye meyve vermek kişinin evlatlarının artacağına, büyük sorunlar yaşanacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, iyi anlaşacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye meyve vermek gördüyseniz:

  • Boş sözlerin veya doğru olamayacak kadar güzel bilgilerin bağlayıcı bir tarafı olmayabilir ya da şüpheli karşılanmasında fayda var.

Kahve falında ölüden meyve almak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına yorulur.

Kahve falında ölüyle meyve yemek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında ölüye meyve yedirmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına delalet eder.

Kahve falında ölüye meyve suyu vermek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında ölüye meyve vermek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birinden meyve almak bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında ölü birine meyve vermek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına delalettir.

Kahve falında meyve çekirdeği görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir