AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden meyve almak

Kahve falında ölüden meyve almak

Kahve falında ölüden meyve almak bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden meyve almak gördüyseniz:

  • Belli bir fikrin arkasında durmanız veya fikrinizi kuvvetlendirmeniz gerekebilir.

Kahve falında ölüyle meyve yemek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, onlar tarafından çok sevileceğine alamet eder.

Kahve falında ölüye meyve yedirmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye meyve suyu vermek şan şöhret kazanacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birine meyve vermek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, insanlara küsüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye meyve vermek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüden meyve almak büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinden meyve almak dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle meyve yemek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir