AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birine meyve vermek

Kahve falında ölü birine meyve vermek

Kahve falında ölü birine meyve vermek herkesi kendi gibi zannedeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birine meyve vermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bazı olumsuzluklarla karşılaşmanız mümkün.

Kahve falında ölü birinden meyve almak yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye meyve vermek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden meyve almak yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüye meyve yedirmek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyle meyve yemek hayatınızın neşe dolacağına, ailenin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye meyve suyu vermek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birine meyve vermek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına inanılır.

Kahve falında meyve suyu görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir