AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye makyaj yapmak

Kahve falında ölüye makyaj yapmak

Kahve falında ölüye makyaj yapmak sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, saygın biri haline geleceğine, en tepkedeki kimse olacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında ölüye makyaj yapmak gördüyseniz:

  • İşiniz veya kariyerinizle ilgili planlarınız mükemmel görünüyor.

Kahve falında ölüye makyaj yapmak işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, yaşamının da düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında yeşil renkli makyaj yapmak zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi renk makyaj yapmak hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında göze yeşil makyaj yapmak aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, hayattan daha zevk alacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüne makyaj yapmak gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe makyaj yapmak yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aynada makyaj yapmak kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine makyaj yapmak hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir