AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumaş kesmek

Kahve falında kumaş kesmek

Kahve falında kumaş kesmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kumaş kesmek gördüyseniz:

  • Sevgiliniz ya da eşinizle, bazı arkadaşlarınız yüzünden bozuşabilir veya kavga edebilirsiniz.

Kahve falında kumaş kesmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında siyah kumaş kesmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kumaş kesmek saygın ve ünlü biri olacağına, sıkıntıların azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında perdelik kumaş görmek birlikte bazı işler yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kumaş almak hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında koltuk kumaşı görmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında ipek kumaş almak düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi renkli kumaş görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir