AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kumaş görmek

Kahve falında beyaz kumaş görmek

Kahve falında beyaz kumaş görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, elinin kolunun bağlanacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kumaş gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçekleşmesi veya işlerinizin yoluna girmesi türünde olaylar hızlanıyor.

Kahve falında kırmızı beyaz kumaş görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz top kumaş görmek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz kumaş pantolon giymek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kumaş almak karamsar ve umutsuz olacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kumaşlar görmek hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz kumaş görmek kendi işini kurmak için adım atacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kumaş kesmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kumaş pantolon görmek küçük ise kazancınızın daha az olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir