AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor kumaş almak

Kahve falında mor kumaş almak

Kahve falında mor kumaş almak sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında mor kumaş almak gördüyseniz:

  • Yatırımsal fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında mor kumaş görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine işaret eder.

Kahve falında mor renk kumaş görmek onların güvenini sarsacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor renkli kumaş görmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında mor kumaş almak sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hediye kumaş görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına alamet eder.

Kahve falında mavi renkli kumaş görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kumaş pantolon giymek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ipek kumaş görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir