AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye kavun vermek

Kahve falında ölüye kavun vermek

Kahve falında ölüye kavun vermek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, sevdikleri ile kavuşacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına delalettir.

Kahve falında ölüye kavun vermek gördüyseniz:

  • Boşa zaman geçirmek fırsatların kaçması ya da yanlışlara davetiye çıkarılması anlamına gelebilir.

Kahve falında ölüye kavun vermek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına işarettir.

Kahve falında ölü birinden kavun almak aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden kavun almak karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına yorulur.

Kahve falında pazardan kavun almak büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kavun hediye almak keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine işarettir.

Kahve falında birine kavun vermek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, asil kimselerden çıkacağına delalettir.

Kahve falında karpuz kavun tarlası görmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, yükünün hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç kavunu görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir