AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun hediye almak

Kahve falında kavun hediye almak

Kahve falında kavun hediye almak başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kavun hediye almak gördüyseniz:

  • İlginç sıra dışı kişiler sizi etkileyebilirler.

Kahve falında kavun hediye almak zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, işe başlanacağına yorulur.

Kahve falında tarlada kavun görmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına delalet eder.

Kahve falında kavun karpuz görmek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kavun seçmek dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ağaçtan kavun toplamak daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında olgun kavun görmek öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında birine kavun vermek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna yorulur.

Kahve falında sarı kavun görmek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir