AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç kavunu görmek

Kahve falında ağaç kavunu görmek

Kahve falında ağaç kavunu görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, büyük kazanç elde edileceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç kavunu gördüyseniz:

  • Evinizde ya da işyerinizde kazalara karşı tedbirli olmalısınız.

Kahve falında ağaçta kavun görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine inanılır.

Kahve falında ağaç kavunu görmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan kavun toplamak neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kavun ağacı görmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında birinin kavun yediğini görmek hayır ve bereketin artmasına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında kavun karpuz satmak aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kavun yediğini görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurtlu kavun görmek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir