AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kavun vermek

Kahve falında birine kavun vermek

Kahve falında birine kavun vermek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, gülen yüzünün de solacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, endişelerini silip atacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, çalıştığı yerde amir olacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine kavun vermek gördüyseniz:

  • Genel hava uzlaşma ortamı yaratmaktan veya belli anlaşmaları desteklemekten uzak görünüyor.

Kahve falında kavun ve karpuz görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kavun kesmek yemek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavun yemek görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, işlerinden de geri kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm ve kavun görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına delalettir.

Kahve falında kavun karpuz görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kavun sevmek çok büyük işlere adın yazdıracağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında sarı kavun yemek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çürük kavun yemek korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir