AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye kalem vermek

Kahve falında ölüye kalem vermek

Kahve falında ölüye kalem vermek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye kalem vermek gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla yük yükleniyor olabilirsiniz.

Kahve falında ölüden kalem almak ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine delalettir.

Kahve falında ölüye kalem vermek sorunlarını bu sayede bitireceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine delalettir.

Kahve falında siyah göz kalemi sürmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına tabir olunur.

Kahve falında dudağa kalem çekmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına alamet eder.

Kahve falında renkli göz kalemi görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kalem batırmak işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalemin bozulduğunu görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, uzaktan haberler işiteceğine işaret eder.

Kahve falında uçlu kalem satın almak zor günlerin sona ereceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir