AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden kalem almak

Kahve falında ölüden kalem almak

Kahve falında ölüden kalem almak kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, bir araya geleceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, maddi olanaklarının artacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında ölüden kalem almak gördüyseniz:

  • İhmal etmemekte fayda var.

Kahve falında ölüden kalem almak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye kalem vermek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil göz kalemi sürmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fosforlu kalem görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında göz kalemi sürmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına işarettir.

Kahve falında kağıt ve kalem görmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, acı tecrübeler edineceğine delalettir.

Kahve falında yeşil kurşun kalem görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine kalem görmek manevi yönlerinin güçleneceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir