AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalemin bozulduğunu görmek

Kahve falında kalemin bozulduğunu görmek

Kahve falında kalemin bozulduğunu görmek hayırlı işlere imza atacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, hanesine güneş doğacağına, hayırlı adımlar atacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalemin bozulduğunu gördüyseniz:

  • Karşı tarafın şarkısını söylüyor gibi yapsanızda, dansınız kendi ritminizde olabilir.

Kahve falında kalemin bozulduğunu görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarın bozulduğunu görmek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızlığının bozulduğu görmek eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında buzdolabının bozulduğunu görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında bilgisayarın bozulduğunu görmek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, prestij sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçının bozulduğunu görmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına inanılır.

Kahve falında araba bozulduğunu görmek rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bekaretinin bozulduğunu görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir