AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçlu kalem satın almak

Kahve falında uçlu kalem satın almak

Kahve falında uçlu kalem satın almak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, namaz kılacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına işarettir.

Kahve falında uçlu kalem satın almak gördüyseniz:

  • İyi araştırmamanız durumunda evinizi ilgilendiren işler için yüksek bedeller ödeyebilirsiniz.

Kahve falında uçlu kalem satın almak kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında ucu kırık kalem görmek işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık kalem ucu görmek hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, hayat boyu desteği olacağına işarettir.

Kahve falında kalem ucu açmak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işarettir.

Kahve falında kalem ucu yemek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kurşun kalem ucu görmek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Kahve falında kalem ucu görmek hem de sevdiklerinin olacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında kalem ucu almak programların ve projelerin tutmayacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir