AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalem batırmak

Kahve falında kalem batırmak

Kahve falında kalem batırmak kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında kalem batırmak gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz tartışmalara girmemelisiniz.

Kahve falında birine kalem batırmak zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalem batırmak atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, başına uğursuzluklar geleceğine rivayet eder.

Kahve falında toplu iğne batırmak borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birinin iğne batırdığını görmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında iğne batırmak istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında birisine iğne batırmak bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında kulağa iğne batırmak üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamura batıp çıkmak kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir