AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birine ikramda bulunmak

Kahve falında ölü birine ikramda bulunmak

Kahve falında ölü birine ikramda bulunmak sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birine ikramda bulunmak gördüyseniz:

  • Yine aynı Astrolojik etkiler nedeniyle üzerinizde otorite sahibi olan kimselerle, iyi anlaşıp, onlardan istediğinizi alabilirsiniz.

Kahve falında ölüye ikramda bulunmak kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birine ikramda bulunmak uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, bunu da herkese ilan edeceğine delalettir.

Kahve falında ikramda bulunmak yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğüne ikramda bulunmak tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine işarettir.

Kahve falında kalabalığa ikramda bulunmak buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında başbakana ikramda bulunmak hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğine ikramda bulunmak iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında birisine ikramda bulunmak ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir