AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden fındık almak

Kahve falında birinden fındık almak

Kahve falında birinden fındık almak düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden fındık almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle eğlenmek için zaman ayırmanızda fayda var.

Kahve falında yaş fındık görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaş fındık toplamak yeni girişimlerde bulunacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına yorulur.

Kahve falında fındık dökmek bereketli bir döneme girileceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çuvalda fındık görmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında fındık ve ceviz görmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine delalettir.

Kahve falında fındık fareleri görmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine işaret eder.

Kahve falında yerden fındık toplamak mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaş fındık yemek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, kişinin gönlünü alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir