AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru fındık görmek

Kahve falında kuru fındık görmek

Kahve falında kuru fındık görmek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına işarettir.

Kahve falında kuru fındık gördüyseniz:

  • Esnek davranabilmeniz durumunda yeni olasılıklar sizi memnun edebilir.

Kahve falında fındık ve kuru üzüm görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine inanılır.

Kahve falında kuru fındık toplamak çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında kuru fındık görmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında fındık içi almak kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, ona kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde fındık görmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, yaralarına da merhem olacağına inanılır.

Kahve falında fındık ekmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında fındık kırmak yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, kötü noktalara geleceğine delalettir.

Kahve falında ballı fındık görmek aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, çok rahat edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir