AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye elma yedirmek

Kahve falında ölüye elma yedirmek

Kahve falında ölüye elma yedirmek bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına işarettir.

Kahve falında ölüye elma yedirmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek maddi şanslar ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölüye elma yedirmek yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğe elma yedirmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına yorulur.

Kahve falında birine elma yedirmek ekmeğine leke süreceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında çürük elma yediğini görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının elma yediğini görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, hedeflere ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil elma yediğini görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin elma yediğini görmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı elma yediğini görmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir