AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının elma yediğini görmek

Kahve falında arkadaşının elma yediğini görmek

Kahve falında arkadaşının elma yediğini görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının elma yediğini gördüyseniz:

  • Duygularınız başta olmak üzere birçok konuyu ele almanız gerekecek.

Kahve falında arkadaşının elma yediğini görmek huşu içinde devam edeceğine, komşular tarafından kötülenileceğine işaret eder.

Kahve falında çürük elma yediğini görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı elma yediğini görmek zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birinin elma yediğini görmek hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı elma yediğini görmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, emeğinden hayır göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının elma yediğini görmek özlemlerini bitireceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elma toplayıp yediğini görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı elma yediğini görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir