AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe elma yedirmek

Kahve falında bebeğe elma yedirmek

Kahve falında bebeğe elma yedirmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğe elma yedirmek gördüyseniz:

  • Genel hatlarıyla çevrenizdeki kişilerle uzlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında bebeğe elma yedirmek mesleğinde uzmanlaşacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye elma yedirmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil elma yediğini görmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ata elma yedirmek yaşam standartlarını yükselteceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birinin elma yediğini görmek yokluk içine gireceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında sarı elma yediğini görmek ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elma şekeri yediğini görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen birinin elma yediğini görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, hem de çok üzüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir