AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elbisesini almak

Kahve falında ölünün elbisesini almak

Kahve falında ölünün elbisesini almak zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, böylece kendine güveneceğine, ortağından ayrılacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, lüksünün artacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün elbisesini almak gördüyseniz:

  • İyilikler hayal kurmanıza sebep olurlerken kötülükler gözünüzün yılmasına neden olabilirler.

Kahve falında ölüyü siyah elbiseyle görmek dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü kırmızı elbiseli görmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye elbise dikmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü takım elbiseli görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü elbisesi giymek istenmediğiniz bir yere gitmeye, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ölüden elbise almak yeniden sulh ortamının sağlanacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü elbisesi görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birine elbise almak sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir