AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye elbise dikmek

Kahve falında ölüye elbise dikmek

Kahve falında ölüye elbise dikmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, mülk sahibi olacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye elbise dikmek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli projelerinizde veya hedeflerinizde detaylar ortaya çıkmaya başlıyor.

Kahve falında ölünün elbisesini dikmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, birçok iş kapısının açılacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye elbise dikmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elbise dikmek ve giymek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, hanenizde bolluk olacağına işaret eder.

Kahve falında kendine elbise dikmek yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında takım elbise dikmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birine elbise dikmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında elbise söküğü dikmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah elbise dikmek çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir