AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah elbise dikmek

Kahve falında siyah elbise dikmek

Kahve falında siyah elbise dikmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, fedakârlıklar yapacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına delalet eder.

Kahve falında siyah elbise dikmek gördüyseniz:

  • Aşırı masraflar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında siyah elbise dikmek uykusuz geceler yaşayacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine elbise dikmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında elbise söküğü dikmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asker elbisesi dikmek hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında elbise dikmek ve giymek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına delalettir.

Kahve falında elbise dikmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında birine elbise dikmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, malını ve canını riske edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi elbise dikmek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir