AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine elbise dikmek

Kahve falında kendine elbise dikmek

Kahve falında kendine elbise dikmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendine elbise dikmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır beklediğiniz yaratıcı iş veya aşk karşınıza çıkabilir.

Kahve falında kendine elbise dikmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine delalet eder.

Kahve falında birine elbise dikmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birine elbise dikmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında takım elbise dikmek sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı elbise dikmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, azalacağına işarettir.

Kahve falında yeşil elbise dikmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi elbise dikmek aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına işaret eder.

Kahve falında elbise söküğü dikmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir