AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine elbise dikmek

Kahve falında ölmüş birine elbise dikmek

Kahve falında ölmüş birine elbise dikmek işlerinin büyüyeceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, kötüyse düzeleceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birine elbise dikmek gördüyseniz:

  • İşlerinizi son dakikaya bırakmanın zararını görmeniz olasıdır.

Kahve falında güzel elbise dikmek hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında ölüye elbise dikmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise dikmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendine elbise dikmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil elbise dikmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına inanılır.

Kahve falında elbise dikmek giymek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine alamet eder.

Kahve falında bebek elbisesi dikmek aradaki buzları eriteceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına inanılır.

Kahve falında elbise söküğü dikmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir