AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye diri görmek

Kahve falında ölüye diri görmek

Kahve falında ölüye diri görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, işlerini toparlayacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına delalet eder.

Kahve falında ölüye diri gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin fabrika ayarlarının yapılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında ölüyü diri görüp sarılmak canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü kişiyi diri görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, en çetin zorlukların aşılacağına delalettir.

Kahve falında ölü bir insanı diri görmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, amaçlarına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü kadını diri görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü ve diri görmek sonunda mutlu olacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü diri görüp öpmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü babasını diri görmek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü bir yakınını diri görmek umduğunu bulamayacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir