AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kadını diri görmek

Kahve falında ölü kadını diri görmek

Kahve falında ölü kadını diri görmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, hanesine bolluk geleceğine, çok rahat bir hayat süreceğine, rütbenin yükseleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölü kadını diri gördüyseniz:

  • İş bülümü yapmanız gerekiyor.

Kahve falında ölü kadını diri görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kadını diri görmek başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine delalettir.

Kahve falında ölü babasını diri görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü diri görüp sarılmak kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında ölünün diri görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında ölü akrabayı diri görmek kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Kahve falında ölü bir kişiyi diri görmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü insanı diri görmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir