AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü babasını diri görmek

Kahve falında ölü babasını diri görmek

Kahve falında ölü babasını diri görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, onlara galip geleceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü babasını diri gördüyseniz:

  • Meslek hayatınız olumsuz yönde etkilenecek çünkü kendinizi tutamıyorsunuz.

Kahve falında ölü babayı diri görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hedeflerini tutturamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü babasını diri görmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı diri görmek borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen babasını diri görmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen babayı diri görmek verilen kararların geri çekileceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babasını diri görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü diri ama hasta görmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin diri görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir