AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına altın bilezik takmak

Kahve falında başkasına altın bilezik takmak

Kahve falında başkasına altın bilezik takmak endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, hayallerine ulaşacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında başkasına altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için yapacağınız jestler karşılıksız kalmayabilir.

Kahve falında altın bilezik görüp takmak maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kalın altın bilezik takmak daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik ve yüzük takmak anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında altın bilezik almak ve takmak alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, isteklerinize kavuşacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında altın gümüş bilezik takmak umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik koluna takmak başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dört tane altın bilezik takmak parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, işinin gücünün yaver gideceğine rivayet eder.

Kahve falında anneye altın bilezik takmak kafasını toparlayacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir