AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşına bağırmak

Kahve falında bir arkadaşına bağırmak

Kahve falında bir arkadaşına bağırmak çok büyük özgüven kazanacağına, hoş olaylar yaşayacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşına bağırmak gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan tamamen kurtulabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının bağırdığını görmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşlarına bağırmak kazancın daha da artacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşına bağırdığını görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, insanların saygısının kazanılacağına yorulur.

Kahve falında bir arkadaşına bağırmak imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına bağırmak sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşa bağırmak hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, zararların yakında telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölen birinin bağırdığını görmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, bir anda atılıma geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında abi diye bağırmak yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir