AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye ayakkabı giydirmek

Kahve falında ölüye ayakkabı giydirmek

Kahve falında ölüye ayakkabı giydirmek iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, huzursuz olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye ayakkabı giydirmek gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında ölü birine ayakkabı giydirmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün ayakkabısını giymek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına delalet eder.

Kahve falında bir ölünün ayakkabısını giymek çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin ayakkabısını giymek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü ayakkabısı giymek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye ayakkabı giydirmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün ayakkabı giydiğini görmek maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demir ayakkabı giymek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir