AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin ayakkabısını giymek

Kahve falında ölü birinin ayakkabısını giymek

Kahve falında ölü birinin ayakkabısını giymek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü birinin ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da ilişkilerinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında ölünün ayakkabısını giymek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün ayakkabı giydiğini görmek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, sorumlulukların azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birine ayakkabı giydirmek işindeki bereketin de çoğalacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya yorulur.

Kahve falında ölü birinin ayakkabısını giymek daha çok saygı ve destek göreceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bir ölünün ayakkabısını giymek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Kahve falında ölü ayakkabısı giymek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye ayakkabı giydirmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine inanılır.

Kahve falında yüksek topuklu ayakkabı giymek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir