AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü ayakkabısı giymek

Kahve falında ölü ayakkabısı giymek

Kahve falında ölü ayakkabısı giymek bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, maddi açıdan nefes alınacağına delalettir.

Kahve falında ölü ayakkabısı giymek gördüyseniz:

  • Düşünmekten vazgeçip teselliyi başkasında bulmanız gerekiyor.

Kahve falında ölü ayakkabısı giymek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye ayakkabı giydirmek malvarlığının artacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bir ölünün ayakkabısını giymek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında ölü birine ayakkabı giydirmek kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün ayakkabısını giymek huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birinin ayakkabısını giymek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında ölünün ayakkabı giydiğini görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, evine bereket geleceğine işaret eder.

Kahve falında sıkı ayakkabı giymek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir