AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün ayakkabısını giymek

Kahve falında ölünün ayakkabısını giymek

Kahve falında ölünün ayakkabısını giymek göreceği destekten dolayı moral bulacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, iyi habere, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, çok zor günler yaşayacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda kıpırdanmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında ölü ayakkabısı giymek iş hayatında sorun yaşanacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün ayakkabısını giymek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında bir ölünün ayakkabısını giymek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, sorunlarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında ölü birinin ayakkabısını giymek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, sorunların günden güne daha da artacağına delalettir.

Kahve falında ölüye ayakkabı giydirmek bazı büyük çalışmalar yapacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birine ayakkabı giydirmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün ayakkabı giydiğini görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağına ayakkabı giymek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir