AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüp mezara girmek

Kahve falında ölüp mezara girmek

Kahve falında ölüp mezara girmek kişinin esenlik bulacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüp mezara girmek gördüyseniz:

  • Sizden bir şeyler yapmanızı bekliyorlar.

Kahve falında ölüp mezara girmek kâbus gibi günlerin geleceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmek mezara girmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmeden mezara girmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında canlı mezara girmek koltuğunun yükseleceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında boş mezarın içine girmek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine delalettir.

Kahve falında mezarlığa girmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, ün ve itibar sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında canlı olarak mezara girmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında boş mezara girmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir