AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmeden mezara girmek

Kahve falında ölmeden mezara girmek

Kahve falında ölmeden mezara girmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, prestij sahibi olunacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, hidayete ereceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmeden mezara girmek gördüyseniz:

  • Aslen çok olası görünmese bile, yapılması gereken değişikliklere zaman ayırmanız faydalı olacağa benziyor.

Kahve falında canlıyken mezara girmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında gece mezarlığa girmek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezara canlı girmek patron olunacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine delalettir.

Kahve falında mezara girmekten korkmak içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında canlı canlı mezara girmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmeden mezara girmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında boş mezarın içine girmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığın içine girmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir