AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı mezara girmek

Kahve falında canlı mezara girmek

Kahve falında canlı mezara girmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında canlı mezara girmek gördüyseniz:

  • Biraz kendini beğenmiş bir yapıda olmanız tepkilere neden olabilir.

Kahve falında mezara canlı girmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında canlıyken mezara girmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canlı mezara girmek askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı canlı mezara girmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı olarak mezara girmek kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına yorulur.

Kahve falında canlı canlı tabuta girmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında canlı olarak tabuta girmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı tabuta girmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir