AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığa girmek

Kahve falında mezarlığa girmek

Kahve falında mezarlığa girmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlığa girmek gördüyseniz:

  • Başkalarına destek olmak ya da akıl vermek için kendi tarzınızın dışına çıkabilir, bazı konularda ödünler verebilirsiniz.

Kahve falında canlı mezara girmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine delalet eder.

Kahve falında mezara girmek durgun giden işlerin açılacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmeden mezara girmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine delalettir.

Kahve falında mezar içine girmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine yorulur.

Kahve falında mezarın içine girmek imza ve söz yetkisi edineceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında canlı canlı mezara girmek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine inanılır.

Kahve falında ölmek mezara girmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında gelinlikle mezara girmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir