AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmek mezara girmek

Kahve falında ölmek mezara girmek

Kahve falında ölmek mezara girmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, kötü gidişe dur denileceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında ölmek mezara girmek gördüyseniz:

  • Daha düne kadar sıkıntı veren olaylar işte kendiliğinden çözümleniyorlar.

Kahve falında ölmek mezara girmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarın içine girmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş mezara girmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında mezara canlı girmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında boş mezarın içine girmek bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine yorulur.

Kahve falında ölmeden mezara girmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, sağlığından olacağına işarettir.

Kahve falında gece mezarlığa girmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında canlı olarak mezara girmek beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir