AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün yüzünü beyaz görmek

Kahve falında ölünün yüzünü beyaz görmek

Kahve falında ölünün yüzünü beyaz görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzünü beyaz gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz bir şeyi bir kadın, sizden önce davranarak veya sizi engelleyerek bozabilir.

Kahve falında ölünün yüzünü beyaz görmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine delalettir.

Kahve falında ölünün yüzünü güzel görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına yorulur.

Kahve falında ölünün yüzünü kırmızı görmek hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün yüzüne toprak atmak mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün yüzünü görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında ölünün yüzüne bakmak yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü denizde yüzerken görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün yüzünü yanık görmek sadece kendisini düşüneceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir