AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün yüzünü görmek

Kahve falında ölünün yüzünü görmek

Kahve falında ölünün yüzünü görmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, elinin sıkışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzünü gördüyseniz:

  • Kendinizi yıpratma meylindesiniz.

Kahve falında ölü yüz görmek rahat rahat yaşayacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir ölünün yüzünü siyah görmek bazı ortaklıklar kuracağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzüne toprak atmak gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin yüzünü görmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, hayatındaki fırtınaların durulacağına delalettir.

Kahve falında ölünün yüzünü görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, kazancının tükenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzünü mor görmek işlerde aksilikler yaşanacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün yüzünü yanık görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzünde yara görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir