AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün yüzüne bakmak

Kahve falında ölünün yüzüne bakmak

Kahve falında ölünün yüzüne bakmak engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ölünün yüzüne bakmak gördüyseniz:

  • Sonuçlanmasını beklediğiniz konularda cevaplar gelmeye başlıyor.

Kahve falında ölü yüzüne bakmak işlerin çok büyümeyeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün yüzüne bakmak etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin yüzüne bakmak haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında yüze bakmak kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında birinin yüzüne bakmak kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüme bakmak sıkıntıların son bulacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına inanılır.

Kahve falında yüz yüze bakmak makamının ve itibarının yükseleceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında bir insanın yüzüne bakmak üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, geçim kaygısı duymayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir