AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer yatağında yatmak

Kahve falında yer yatağında yatmak

Kahve falında yer yatağında yatmak monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, herkesin yardımına koşacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, yeni işlere girileceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, elin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında yer yatağında yatmak gördüyseniz:

  • Vaatleriniz ile ilgili sorunlarda azalma gözükecek.

Kahve falında yer yatağında yatmak kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük yatakta yatmak kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına delalettir.

Kahve falında birisiyle yatakta yatmak sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yatağında yatmak dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle aynı yatakta yatmak bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında geniş yatakta yatmak kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında bir erkekle yatakta yatmak işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine yorulur.

Kahve falında yatakta bir adamla yatmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir