AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün vücudunu görmek

Kahve falında ölünün vücudunu görmek

Kahve falında ölünün vücudunu görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, çok iyi mevkilere geleceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün vücudunu gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmeden önce bahsedilenlerde doğruluk payı olup olmadığını araştırmanızda fayda var.

Kahve falında ölünün vücudunu görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü vücudu görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına yorulur.

Kahve falında vücudunda kurşun görmek kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında vücudu sivilceli görmek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine inanılır.

Kahve falında vücudu yanmak şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda hastalık görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında vücudun tüylendiğini görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunu morarmış görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir