AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin seslendiğini duymak

Kahve falında birinin seslendiğini duymak

Kahve falında birinin seslendiğini duymak kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin seslendiğini duymak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda uzun vadeli sözler verilebilir, anlaşmalar imzalanabilir.

Kahve falında birinin seslendiğini duymak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin sana seslendiğini duymak maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün seslendiğini duymak aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine rivayet eder.

Kahve falında annesine seslenmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına delalettir.

Kahve falında oğluna seslenmek yeni hobiler edinileceğine, yakın akrabadan gelecek habere yorulur.

Kahve falında kocasına seslenmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan seslenmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine inanılır.

Kahve falında anneye seslenmek hayatının kötüye doğru gideceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir